Lebih SEDAP dengan AJI-NO-MOTO® !

Peraduan Beli & Menang sambil beramal bersama AJI-NO-MOTO®

blank

Rasa makanan yang sedap, wajar dikongsi, bersama menikmati, keceriaan terukir.

YFBM membuka peluang untuk anda beramal sambil berpeluang memenangi hadiah-hadiah menarik. Bagaimana? Mudah saja, hanya dengan 3 cara!

LANGKAH 1: Beli produk AJI-NO-MOTO®️ Penambah Perisa dalam 1 resit untuk satu penyertaan. TAMBAHAN lagi 2 penyertaan dengan setiap pembelian RM8 dan keatas dalam satu resit

LANGKAH 2: Hantarkan resit melalui aplikasi BrandCode

LANGKAH 3: Tekan ‘Activities’ diikuti dengan Peraduan AJI-NO-MOTO®️ Penambah Perisa

Hadiah Utama – Wang Tunai bernilai RM500.00 x 2 Pemenang
Hadiah HarianE-Baucar bernilai RM30 x 3 Pemenang setiap hari
Hadiah Edisi Terhad – Terhad kepada 300 penyertaan terawal yang layak.

Cara penyertaan 👇:
1) Beli produk AJI-NO-MOTO® Penambah Perisa dalam satu resit (“Bukti Pembelian”) dari 1 Februari 2021 sehingga 31 Mac 2021. Satu resit melayakkan Peserta kepada satu (1) penyertaan.
BONUS: Dengan setiap pembelian RM8 atau ke atas dalam satu resit, Peserta layak mendapat dua (2) penyertaan tambahan. Maksudnya, setiap pembelian RM8 atau ke atas dalam satu resit, Peserta layak mendapat tiga (3) penyertaan.
Mesej CSR: Dengan setiap satu (1) penyertaan, satu (1) unit produk Ajinomoto akan disumbangkan kepada Yayasan Food bank Malaysia.

2) Muat turun aplikasi BrandCode secara percuma dan tekan ‘Activities’ diikuti dengan ‘Peraduan AJI-NO-MOTO®’. Tekan ‘JOIN NOW’ untuk sertai peraduan.

3) Isikan butiran peribadi dan hantarkan gambar resit. Tekan ‘JOIN NOW’ untuk menghantar penyertaan. Pastikan gambar resit memaparkan nama produk, jumlah pembelian, tarikh pembelian dan nama kedai/premis dengan jelas.
Tertakluk kepada Terma & Syarat.

Untuk maklumat lanjut tentang Peraduan ini sila hubungi BrandCode Careline 011-6162 0782. Isnin hingga Jumaat, 10 pagi – 5 petang (kecuali cuti umum).

Jadikan pembelian anda lebih bermakna untuk seisi keluarga dan kepada yang memerlukan.

Untuk maklumat lanjut, layari facebook :

Facebook Yayasan Food Bank Malaysia  

Facebook Sedapedia 

Facebook BrandCode 

Share to others!

blank